500x100-1

ЈП Куманово-паркинг Куманово Ве известува дека од понеделник 15.01.2018 година во употреба е пуштен уште еден број за пријавување на дефекти поврзани со јавното осветлување.

Почитувани,
ЈП Куманово-паркинг Куманово Ве известува дека од понеделник 15.01.2018 година во употреба е пуштен уште еден број за пријавување на дефекти поврзани со јавното осветлување.
Новиот број е: 071/376-619.
Со почит,
Сектор за јавно осветлување
ЈП Куманово-паркинг Куманово