500x100-1
19. 03. 2018 08:31

АД за станбен и деловен простор во Куманово доби нов директор

АД за станбен и деловен простор во Куманово доби нов директор

Русе Димовски е назначен за в.д. директор на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор во Куманово.

Димовски долги години работи во Кумановската подружница. Тој доаѓа на местото на досегашниот директор Гоце Кузмановски од Скопје.

Покрај во Куманово назначени се раководители и во други градови во државата.