28. 01. 2010 13:50

Премиерот на трибина во Куманово

Премиерот на трибина во Куманово

Премиерот Никола Груевски со своите соработници наредниот четврток ќе одржи трибина во Куманово. Средбата ќе биде во хотелот Кристал, а ќе присуствуваат повеќе министри и високи државни функционери кои ќе одговараат на прашања на граѓаните.

 - Ги повикуваме сите граѓани на Општината, независно од нивната политичка припадност, да земат активно учество со свои прашања, идеи, пофалби и критики кои се во функција на подоба работа на институциите на локално и државно ниво и тоа да  го кажат лично на премиерот и членовите на Владата- се вели во соопштението на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

 Трибината ќе започне во 20.30 часот. Од партијата велат дека со јавните трибини ја продолжуваат традицијата да бидат поблиску до граѓаните.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk