39-годишно лице меѓу тројцата починати од коронавирус во Куманово

39-годишно лице меѓу тројцата починати од коронавирус во Куманово

Три лица од Куманово починаа поради компликации од коронавирус. Во денешната црна ковид статистика најмладата жртва е на 39 години, додека останатите двајца на 69 и 84 години. Од Министерствот за здравство соопштуваат дека новозаболени...

Поквалитетни општински услуги и перпектива за младите меѓу најголемите приоритети во Крива Паланка

Поквалитетни општински услуги и перпектива за младите меѓу најголемите приоритети во Крива Паланка

Поквалитетни општински услуги, поголемо партиципативно граѓанско учество при носење на одлуките на локално ниво и перспективни младински политики се меѓу најголемите приоритети за граѓаните од општина Крива Паланка.

Вести
Најчитани
Видео
Регион
Македонија
Погранична хроника
ПРОВЕРКА НА ФАКТИ:КОВИД-19
Спорт
Забава
Хороскоп