Импресум

Новинска агенција KumanovoNews.mk

Тастатура ДООЕЛ - Куманово

kumanovonews [at] gmail [dot] com

Редакција:

Главен уредник:
Сузана Николиќ
070/28-37-37

suzana [at] kumanovonews [dot] com

Фросина Марковска

Сара Николиќ

contact [at] kumanovonews [dot] com

info [at] kumanovonews [dot] com

IT соработник:

Стефан Николиќ

stefan [at] kumanovonews [dot] com

Далибор Шојиќ