02. 12. 2020 09:38

Без вода шест локации во градот

Без вода шест локации во градот

Поради интервенции на водоводната мрежа, денеска привремено без вода ќе бидат потрошувачите на повеќе локации во градот.

 Според ЈП „Водовод“, прекин во водоснабдувањето ќе има на:

- ул. 427, нас. Иго Тричковиќ

- Локалитет Спомен Костурница

- ул. Тонко Димков

- бул. Октомвриска Револуција - сектор К-4

- ул. Климент Охридски

- бул. 3 МУБ (улица наспроти Два Елена)

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk