31. 03. 2010 15:54

Александар Белов дел од План Б продукција!

Александар Белов дел од План Б продукција!

Александар Белов и Кристијан Стефановски, потпишаа договор за соработка со План Б продукција.

План Б продукција и Александар Белов ќе ја промовираат неговата најнова песна, со наслов „Една„. Една е авторско дело на Владимир Дојчиновски (музика и аранжман), додека текстот го напиша Борче Димитров (Рафинерија).

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk