13. 01. 2010 15:37

Испеан албумот за Тоше

Испеан албумот за Тоше

На роденденот на 25. јануари на нашата најголема и најдрага звезда Тоше во продажба ќе излезе албум со негови песни кои до сега не беа објавени.

Песните наместо Тоше за него ги отпеаја неговит пријатели, Тони Цетински, Нина Бадриќ, Аки Рахимовски и Борис Новковиќ. Две песни на маќедонски отпеаја Калиопи и Елена Ристевска, така што нивната оригинална изведба ќе ја слушнеме на 24. јануари со концерт во Скопје.

Испеан албумот за Тоше

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk