10. 03. 2011 14:47

Како ќе изгледа куќата на „Големиот Брат“

Како ќе изгледа куќата на „Големиот Брат“

Популарниот реалити шоу „Големиот Брат“, почнува во недела на 13. март, а куќата во Кошутњак во која ќе се вселат кандидатите е спремна после пет месеци припреми. Во куќата на „Големиот Брат“ ќе се вселат 12 кандидати од Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Македонија и Црна Гора.

Куќата има 400 квадратни метри и повеќе од 300 квадратни метри двор, а станарите овој пат ќе имаат базен но овој пат и внатре во куќата и надвор во дворот.

За разлика од предходните сезони, мажите и девојките ќе се тушираат во заедничка бања, која како и сите останати делови во куќата ќе биде покриена со камери.

Како ќе изгледа куќата на „Големиот Брат“

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk