Димитриевски до лани не знаел дека протекува крoвот на „Крсте“ и „Браќа“ - не му кажала предходната директорка, тврди Павловски

Димитриевски до лани не знаел дека протекува крoвот на „Крсте“ и „Браќа“ - не му кажала предходната директорка, тврди Павловски

Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски, до минатата година не знаел дека протекува кровот на зградата во која се сместени основните училишта „Браќа Миладиновци“ и „Крсте Мисирков“, бидејќи  за тоа не го известила бившата директорка на...

ВМРО-ДПМНЕ ќе го поддржи Димитриевски во вториот изборен круг

ВМРО-ДПМНЕ ќе го поддржи Димитриевски во вториот изборен круг

ВМРО-ДПМНЕ ќе го поддржи независен кандидат за градоначалник на Куманово, Максим Димитриевски во вториот круг на изборите. Одлуката е донесена на седница на Извршниот комитет на партијата во Охрид.

Вести
Најчитани
Видео
Регион
Македонија
Погранична хроника
ПРОВЕРКА НА ФАКТИ:КОВИД-19
Спорт
Забава
Хороскоп