22. 12. 2009 02:28

Концерт на Анастасија Грговска

Концерт на Анастасија Грговска

Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ вечер концерт ќе одржи младата пијанистка Анастасија Грговска. 

 Гости на концертот ќе бидат Славица Мицовска и Јасна Аврамовска.
На програмата ќе бидат дела од Бах, Бетовен, Мошковски, Шопен, Лист.
Концертот ќе се одржи на малата сцена во Центарот за култура со почеток во 19 часот.

Концерт на Анастасија Грговска

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk