Без вода повеќе делови на градот

24.11.2021 10:34 | Сузана Николиќ

Поради интервенции на водоводната мрежа денеска без вода за пиење ќе останат потрошувачите на неколку улици во градот.

Без вода повеќе делови на градот

Според ЈП „Водовод“, прекин во водоснабдувањето ќе има на:

    ул. Никшиќка
    ул. „Б.И.Гуне“ (круг на поранешна фабрика Киро Фетак)
    ул. „Ѓ.П.Стари“ бр. 64 и околни објекти
    бул. „Октомвриска Револуција“ (сектор Стокомак)
    ул. „11 Ноември“
    м.в. „Палестина“ нас. Долно Којнаре
    м.в. „Стари лозја“
    ул. „Никола Вапцаров“
    ул. „Веселин Вуевски“
    бул. „III МУБ“ бр.114.

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk