29. 01. 2010 12:44

Исправка

Исправка

Во текстот под наслов „Србите во Куманово го прославија националниот празник“(објавен во рубриката вести на 27.01.2010), направена е немарна грешка и како организатор на Свечената академија по повод  „Свети Сава“, покрај ДПСМ е наведено и здружението на жени Коло на српските сестри.

 Од невладината организација известуваат дека тие на Академијата  присуствувале исклучиво како гости.

  Поради несаканата грешка им се извинуваме на членовите на Коло на српските сестри, на организаторите ДПСМ, како и на читателите.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk