07. 08. 2020 11:30

Кумановец добитник на награда од 20.000 денари преку „МојДДВ“

Кумановец добитник на награда од 20.000 денари преку „МојДДВ“

Кумановец е еден од 15-те најсреќни добитници на месечните награди од по 20 илјади денари преку наградната игра МојДДВ - МојаНаграда, која ја доби на јавно телевизиско извлекување.

Станува збор за Игор Кацар од Куманово, а награди добија и граѓани од Скопје,  Велес, Кавадарци,  Струмица,  Битола,  Крива Паланка и Прилеп.

Во останатите кола до крајот на годината, месечните награди ќе изнесуваат 20.000 денари и секој месец ќе се доделуваат по 15 награди.

Извлекувањето на втората главна премија, ќе се одржи во декември, а истата ќе изнесува 1.000.000 денари.


2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk