13. 07. 2020 20:49

Лични карти можат да се подигнат и на 15 јули

Лични карти можат да се подигнат и на 15 јули

 МВР ги информира граѓаните дека управните служби при МВР на територијата на целата држава, на денот на изборите среда ( 15 јули) ќе работат само за подигање на лични карти.

„Во периодот од 7 до 19 часот, а со цел да им се овозможи на граѓаните кои претходно поднеле барање да ги подигнат личните карти и да можат да го остварат правото на глас“, - соопштува МВР.

.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk