Помош за поплавените во Бјељина

15.12.2010 12:55 | KumanovoNews

 Општината Куманово одвои 300 иљади денари за помош на поплавените семејстава во Општината Бјељина, Република Српска.

Помош за поплавените во Бјељина

 Помошта ја одобри и Советот на Општината Куманово. Градоначалникот Зоран Дамјановски и секретарот на Оливер Спасовски утре ќе заминат во посета на збратимената општина, каде ќе биде предадена помошта. Истоатака и посетат дел од поплавените населби. Куманово, минатата година одвои помош и за поплавените градови во Албанија.


2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk