21. 08. 2020 09:44

Повеќе делови од градот без струја

Повеќе делови од градот без струја

Потрошувачите на повеќе делови од градот денеска во одреден период ќе останат без електрична енергија.

Според информацијa од ЕВН:

од 07:55 до 13:00 часот дел од с.Романовце околу маркет Елида,

од 08:00 до 12:00 часот улиците Доктор Рибар, Карл Маркс, Ѓуро Ѓаковиќ и Тоде Мендол,

 од 08:00 до 10:00 часот се ул.Никола Тесла, ул.Доне Божинов и нас.Средорек.

На ден 24.08.2020 г. Од 12:00 до 14:00 часот бул. Октомвриска Револуција , зградите околу „ СТОКОМАК“.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk