19. 02. 2010 14:06

Чолиќ со нов албум за дамите

Чолиќ со нов албум за дамите

Миленикот на женската публика, Здравко Чолиќ за 8 март ќе издаде нов албум кој ќе се вика „Погледни ме преку раме“ („Погледај ме преко рамена“). На албумот ќе се најдат тринаесет нумери, а насловната „Погледни ме преку раме“, музиката ја направил самиот Чолиќ, додека текстот е на Момчило Бајагиќ - Бајага.

Чолиќ компониран 11 песни, а за соработници одбрал проверена екипа меѓу кои се наоѓаат  Марина Туцаковиќ, Горан Бреговиќ, Бора Ѓорѓевиќ и други. Медиумите пишуваат дека најдуховита песна е „Манијачи“, која ја пее во дует со Горан Бреговиќ.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk