07. 03. 2011 12:05

Џорџ Мајкл раскинал со дечкото

Џорџ Мајкл раскинал со дечкото

 Кени Гос, цели 15 години беше во долга и романтична врска со пејачот Џорџ Мајкл. Меѓутоа при крајот на мината недела, одлучил да го напушти пејачот.

 И покрај тоа што сите биле шокирани од  фактот дека двојката по 15 години ја прекинала својата љубовна врска, блиски пријатели кажувале дека на тексашкиот предприемач му здодеало однесувањето на поп звездата, кој жалта за младоста ја лечи со алкохолот и опијати.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk