20. 04. 2010 11:29

Финалето на Рок-фест на 30 април

Финалето на Рок-фест на 30 април

 Во сабота ќе се одржи последна квалификациска вечер на „Рок-фест 2010„ на која ќе настапи и кумановски рок бенд Complex Disorder. Финалето на фестивалот ќе се одржи на 30 април.

 Менувањето на предвидените датуми дојде поради тоа што во саботата беше Ден на жалост. Поради тоа беа откажани повеќето културни манифестации во државава, вклучувајќи ја и третата квалификациска вечер на „Рок-фест„.

Освен натпреварувачката вечер, викендов ќе се одржи и ревијалниот настап на учесниците.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk