19. 03. 2010 15:12

Ксенија Пајчин убиена поради абортус

Ксенија Пајчин убиена поради абортус

Најновите информации  што кои ги пренесуваат српските таблоиди откриваат дека убиената Ксенија Пајчин најверојатно била бремена. Tаа прд неколку денови ја негирала оваа информација на една емисија на српските телевизии, но сепак постои сомневање дека бременоста е вистинската причина за оваа страшна случка.

Според други таблоиди постојат  шпекулации дека нејзиниот план да абортира ја предизвикала трагедијате. Каписода сакал дете со неа, а Ксенија сметала дека нема тие нема да бидат добри родители. По обдукција на телото на Ксенија со сигурност ќе се знае дали станува збор за вистина или се работи за шпекулации. Со сигурност било потврдено дека во момент на убиството, пеачката не била бремена, а дополнително ќе се утврди дали таа пред неколку дена абортирала, како и тоа дали  двајцата биле под дејство на наркотици.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk