02. 09. 2010 11:16

Урбан викенд во Куманово

Урбан викенд во Куманово

 Утре и задутре во Куманово ќе се одржи вториот Урбан викенд. На двете фестивалски вечери ќе настапат повеќе кумановски раепи, рок бендови и ди џеи.

 Втората вечер гости ќе бидат групите „Stop the Pegion„ и „Fusnota„  од Скопје. Вториот Урбан бикенд ќе се одржи на Градскиот Кеј, под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово.                                                К.К.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk