Без струја делови од градот и повеќе села во општина Старо Нагоричане

04.05.2021 - 08:04

Без електрична енергија денеска ќе останат потрошувачите на делови од градот и повеќе села во Општина Старо Нагоричане. 

Без струја делови од градот и повеќе села во општина Старо Нагоричане

Во периодот од 09 до 11 часот без струја ќе бидат улицата Доне Божинов, дел од раскрницата со Никола Тесла до Спомен кустурница и дел од населбата Средорек.

Во истиот период од 09 до 11 часот без електрична енергија ќе се:селата Драгоманце -

викендици, Стрновац, Аква - Кокино,Жегљане, Степанце, Кокино, Малотино, Буковљане, Рамно, Цветишница, Дејловце, Длабочица, Арбанашко, Пузаљка.

Во периодот од 08 до 11 часот - Центро Палас до Никљски пат.


2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk