03. 06. 2020 08:13

Без струја реонот на индустриската зона Речица

Без струја реонот на индустриската зона Речица

Прекин во снабдувањето со електрична енергија денеска ќе има во реонот на индустриската зона Речица.

Како што информираат од ЕВН во периодот од 08 -15 часот струја ќе нема дел од индустриска зона Речица, Мак Бенз, Шел, Фирмата Бетоњерка, Профи нен, Сити Бетон, Ропид Бил, како и селата Костурник и Горно Којнаре - маала Кратовци.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk