15. 09. 2020 10:16

Без вода неколку улици во градот

Без вода неколку улици во градот

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат потрошувачите на неколку локации во градот.

 Според ЈП „Водовод“  прекин во водоснабдувањето ќе има на:

- главниот довод од Липково до Филтер станица

- ул. Босанска

- ул. Егејска Македонија

- ул. Васко Карангелевски

- ул. 1 нас. Д. Којнаре.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk