18. 08. 2020 10:06

Без вода потрошувачите на повеќе улици во градот

Без вода потрошувачите на повеќе улици во градот

  Поради интервенција на водоводната мрежа денеска времено без вода ќе останат потрошувачите на повеќе улици во градот и приградските населби.

Според соопштението од ЈП „Водовод“, прекин во водоснабдувањето ќе има на: ул. 15, нас. Јане Сандански, ул. Моша Пијаде, ул. Бранко Богдански Гуцман, ул. Доктор Рибар, ул. 11 Ноември (од раскрсница со ул. Индустриска до нова фабрика на ФЗЦ) и м.в. Бавчи (Стара Кланица).

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk