Една населба и пет улици денеска без вода

26.02.2021 - 10:39

Поради интервенции на водоводна мрежа денеска без вода ќе останат потрошувачите на една населба и пет улици во градот.

Една населба и пет улици денеска без вода

Според ЈП „Водовод“ прекин во водоснабдувањето ќе има на:

-  ул. Миле Кипра,

-  ул. Егејска Македонија,

-  ул. Веселин Маслеша,

-  нас. Ајдучка Чешма,

-  ул. 441 нас. Иго Тричковиќ и

- ул. Милан Лисица.


2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk