11. 08. 2020 14:47

Костовски стана пратеник, се повлече од директорското место од Службен весник

Костовски стана пратеник, се повлече од директорското место од Службен весник

 Претседателот на општинската организација на СДСМ, Мартин Костовски се повлече од директорското место од Службен весник, бидејќи стана пратеник од редовите на СДСМ и колацијата „Можеме“ по одржаните парламентарни избори.

„Мојот ангажман како пратеник следните 4-ри години ќе биде ставен во функција на Куманово и кумановци“, - рече Костовски.

Вршител на должност директор на Службен весник ќе биде Татијана Лалчевска.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk