03. 02. 2010 12:00

Утре трибина на ВМРО-ДПМНЕ

Утре трибина на ВМРО-ДПМНЕ

Утре вечер во Хотелот „Кристал“ трибина ќе одржи премиерот Никола Груевски со своите  соработници. На средбата со граѓаните ќе присуствуваат пратениците од Куманово, повеќе министри и високи функционери.

 Од општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ ги повикуваат сите граѓани, независно од политичката припадност да дојдат на трибината и свои прашања да придонесат во подобрување на работата на локалните и државни институции.

Трибината ќе започне во 20.30 часот.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk