14. 06. 2010 14:43

Белов пееше во Загреб

Белов пееше во Загреб

 Александар Белов својот актуелен хит „Една„  го препеа за балканскиот пазар. Песната која уште со нејзиното излегување ја освои публиката ја препеа на хрватски јазик со наслов „Једна„.

 Белов ја промовира песната и спотот на хуманитарен концерт во Хрватска. Освен Белов, на концертот ќе земат учество и: Антонија Шола, Неда Украден, Петар Драгојевиќ, Здравко Шкендер, Тихомир Козина и други.


2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk