16. 07. 2010 12:16

Бојан Маровиќ во Касапски круг

Бојан Маровиќ во Касапски круг

Вечерва во ноќниот клуб „Версај„ ќе се одигра театарската претстава "Како го славиме другарот Тито", а утре вечер во Касапски ќе пее Бојан  Маровиќ.

 Во ноќниот клуб „Версај„ ќе се одигра театарската претстава "Како го славиме другарот Тито" во изведба на тетарот од Петровец на Млави од Србијa. Овој проект го финансира Фондацијата за култура и спорт од Куманово. Во сабота во Касапскиот круг на задоволство  на понежниот пол  од градот ќе гостува црногорскиот поп-пеач Бојан Маровиќ.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk