03. 03. 2010 14:23

Дуле и Коки со нова балада

Дуле и Коки со нова балада

Браќата Дуле и Коки најавуваат гламурозна промоција  на новата песна и спот за актуелниот сингл „Тоа веќе не сме ти и јас“.

Промоцијата е утре вечер во скопскиот клуб Миднајт со почеток во 20.30 часот. Баладата е излезена од работилницата на Александар Митевски, и на некој начин претставува враќање на Дуле и Коки на домашната музичка сцена.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk