18. 03. 2010 15:51

Каписода рекол дека ќе се убие ако Ксенија го остави

Каписода рекол дека ќе се убие ако Ксенија го остави

 Филип Каписода со денови зборувал дека ќе се убие ако го остави неговата девојка познатата српска пеjачка Ксенија Пајчин.

 „Ќе се убијам ако ме остави.Ја сакам најмногу на свет. Неможам да живеам без неа.Ќе се убијам,плачејки зборувал Филип во неделата навечер пред зградата во која живеела Ксенија- изјавил Горан  Стојковиќ- Карамела најдобриот пријател на Ксенија за српскиот весник „Блиц„.

Два дена подоцна ги остварил своите најави и навистина ја убил Ксенија и се самоубил, пукајќи си во глава.Нивната љубов била многу голема,планирале и  да се венчаат. Ксенија многу го сакала, но многу и пречела неговата љубомора, заради што му раскинала пред две недели, кога Филип работно заминал за Германија. Се јавувал повеке од 20 пати на Горан Карамела и растроен и нервозен му велел на Карамела, Најди ја, те молам,не ми се јавува,каде е жена ми?

 Така ја викал и го молел да ја убеди да се помират и тогаш прв пат му рекол на Карамела дека ќе се убие ако не му се врати.  Карамела недавал никакво значење на неговите зборови затоа што во моменти на очај и разочарување луѓето знаат баш така да реагираат.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk