21. 07. 2010 12:39

Промоција на албумот на Скипи и Tajс

Промоција на албумот на Скипи и Tajс

 Утре во ноќниот клуб Версај првиот албум Балкан ќе го промовираат Скипи и Tajс.

 Албумот содржи 17 песни, а текстовите ги пишувале Скипи и Tajс во консултација со нивните соработници. На промоцијата ќе присуствуваат повеќе нивни колеги од Скопје и Куманово. Се очекува присуството на  Адријан Гаџа.

Промоцијата е закажана во 21 часот.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk