18. 05. 2010 16:23

Слаткар на журка со матурантите

Слаткар на журка со матурантите

 Локалната самоуправа Куманово и годинава органиозира журка за сите матурнти од градот. Журката ќе се одржи во недела во ноќнит клуб Версај.

 Неколку години наназад покануваме специјални гости, познати музички имиња во македонската музика да ги забавуваат нашите идни полнолетни граѓани. Оваа година имаме чест да ви ја претставам групата Слаткаристика како едно многу популарно име во модерната македонската хип-хоп музика. Се надевам дека нашите матуранти ќе бидат задоволни од изборот -рече градоначалникот.

 Слаткар е задоволен што токму тој ќе настапува за матурантите и вети екстра журка,заедно со мојот бенд "Токсикологија". 

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk