09. 04. 2010 11:01

T-Home организира хулахоп вртење во Скопје

T-Home организира хулахоп вртење во Скопје

 Утре во Градскиот Парк во Скопје, Т-Home организира најголемо вртење на хулахоп досега во Македонија. Забавата започнува во 11.30 часот, а во игрите со хулахоп можат да учествуваат граѓаните од 5 до 85 години.

 Посетителите можат да учествуваат во хулахоп натпревари кои се организирани во повеќе дисциплини: најдолго вртење на хулахоп, вртење околу врат, вртење на повеќе хулахопи одеднаш и најголемо групно вртење на хулахоп. За најдобрите хулахоп мајстори следуваат многу награди и хулахоп изненадувања.

ХулаТОП забавата во Градскиот парк дополнително ќе биде збогатена и со настапите на Елена Ристеска и Ламбе Алабаковски.

Заедно со вашите роднини или пријатели уживајте во незаборавните игри со хулахоп и споделете пријатни доживувања, а за почетниците во вртење хулахоп, ќе има тренинг со искусни инструктори.2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk