13. 04. 2010 12:07

Таневски му подари сребереник на Станковиќ

Таневски му подари сребереник на Станковиќ

 Нашиот претставник за Евровизија, Ѓоко Таневски на српскиот претставник Милан Станковиќ му подари сребрењак со ликот на Свети Јован. Тие запрвпат се сретнале во просториите на РТС и таму поразговарале за своите песни и настапот што ги очекува.

 Бидејќи дојдов на гости, донесов подарок од мој пријател од една винарија. Еден сребреник е за мене, а вториот за тебе. Сега сме побратими - се пошегувал Ѓоко.

Милан  се израдувал на подарокот и се заблагодарил на вниманието.   

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk