17. 03. 2010 12:26

Таневски на Евросонг ќе пее на македонски

Таневски на Евросонг ќе пее на македонски

Композиторот на евровизиската песна „Јас ја имам силата“, Кристијан Габроски, најави дека  Ѓоко Танески во Осло ќе настапи со истата верзија која ја испеа на националниот Евросонг.

Имаше размислувања да смениме нешто во песната, но мојата конечна одлука е дека ништо нема да се менува - изјави Габровски и додаде дека единствена промена може да има само во настапот.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk