29. 10. 2020 09:53

Без вода потрошувачите на неколку локации во Куманово

Без вода потрошувачите на неколку локации во Куманово

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат потрошувачите на неколку локации во градот и приградските населби.

 Според ЈП „Водовод“ прекин во водоснабдувањето ќе има на:

- ул. Д-р Рибар

- ул. Вук Караџиќ

- ул. Раде Кончар

- ул. 15 Мај

- ул. Јоско Илиевски

- нас. Черкезе - приклучок.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk