26. 12. 2009 13:07

Точеле алкохол на малолетници

Точеле алкохол на малолетници

Кумановската полиција поднесе кривични пријави против О.Ј.(24) и М.Т.(37), двајцата од Куманово за сторени две кривични дела „точење алкохолни пијалоци на малолетници“.

На средината на ноемви и на почетокот на декември во кафе бар „Рупа Сас“ и кафеана „Стара Бања“ во с.Проевце,  пријавените биле затекнати како точат алкохол на малолетни лица.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk