Трибина за лажните надежи на азилантите

17.12.2010 09:38 | KumanovoNews

 Форум Центарот за стратегиски истражувања и документација, во соработка со германската организација ЦССП, под покровителство н УНДП ја организираат трибината „Граѓаните и лажните надежи за добивање азил во Западна Европа„.

Трибина за лажните надежи на азилантите

 Трибината ќе биде посветена на зголемениот број на азиланти по визната либерализација на македонските граѓани од страна на ЕУ.Поканети се да учествуваат претставници од локалната самоуправа, МВР и Центарот за социјални работи.

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk