26. 03. 2010 14:59

Анабела сама, Младен на Тајланд

Анабела сама, Младен на Тајланд

Српската поп пеачка Aнабела, која е во љубовна врска со манекенот Младен деновиве за прв пат остана сама. Тој отпатува во Тајланд каде што работи како менаџер на ноќен клуб и ќе остане таму две недели, додека пак Анабела ќе остане во Белград со своите две ќерки.

Како што пре4несуваат српските медиуми, ова е прва разделба меѓу заљубениот пар по излегување од куќата на големиот брат. Анабела со задоволство ја покажува врската во јавноста и јавно ја признава во секое нејзино интервју, додека пак младиот манекен исто така потврдува дека има чувства и надежи  кон неа. Откако излегоа од куќата на Големиот брат, парот е нераздвоен,а пред недела дена биле заедно на Копаоник.

Младен тогаш сфатил дека сака засекогаш да се врати во Белград и затоа отпатувал во Тајланд, каде што ќе го прекине договорот за работа и ќе си ги пренесе своите работи. Во Белград планира да отвори свој ресторан или ќе работи како менаџер на некој ноќен клуб.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk