04. 08. 2010 09:09

Анабела ќе пее во „Версај„

Анабела ќе пее во „Версај„

  Во отворената летна дискотека „Версај„, во двочасовно шоу Анабела ќе ги изведе најголемите хитови во изминатите петнаесетина години.

 Атрактивната српска пејачка Анабела Ѓогани, поранешната пејачка на групата „Фанки Џи„, во петок ќе настапи пред кумановската публика. Во отворената летна дискотека „Версај„, во двочасовно шоу Анабела ќе ги изведе најголемите хитови во изминатите петнаесетина години.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk