09. 08. 2010 11:14

Д.Н.О. во Куманово

Д.Н.О. во Куманово

 Скопскиот состав Д.Н.О. (Друштво со неограничена одговорност) во недела ќе настапи во Куманово. На 13 август ќе свири во кумановскиот „Касапски круг“, каде што ќе настапи и „ПМГ колектив“.

 Групата од неодамна е во нов состав: Дарко Мучев - Мучо (бас), Сашо Спасовски - Корокер (гитара), Михаил Парушев-Мичи (тапани) и Владимир Поп Христов - Мио (вокал).

По шест години пауза од првото издание „Тишина“, бендот работи на нов материјал.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk